UNDER [är jag] BAR

Datum: 2017-01-24

Tid: 19:00

Plats: Nordmaling, Oasen

Biljettinfo: Fri entré. Hämta gärna fribiljetter på Vuxenskolan 0930-316 05 & Biblioteket.

Det är dags att rikta strålkastarljuset mot könsorganet! Glömda ängsmarker och minerad terräng kartläggs i en bejublad teaterföreställning om vaginan.

Tillsammans med experter och entusiaster bjuds publiken in till fältstudier i de nedre regionerna. Bland snippor, buskar försöker våtmarksforskarna Mia Westin och Charlotte Lindmark reda ut frågor som: Hur mår vaginan i dagens samhälle? Vad ska den heta? Och stämmer det att den är så känslig och lättirriterad?
Exklusivt för denna exkursion är de specialinbjudna gästerna som aldrig tidigare hörts; vi ska inte prata om den utan med en…Information om arrangemanget:
PRESSKLIPP Stråk av allvar förhöjer en föreställning som kvalar in som höstens roligaste, och mest tänkvärda. VK Ytterst skickligt balanserar Charlotte Lindmark och Mia Westin mellan trygg igenkänning och det mer utmanande, farliga. Folkbladet Hyperroliga! Obetalbara typer! En rejäl munfull av tidens samhällskritik. ST Allvarligt underhållande Norrbottenskuriren Man blir ju livrädd /Filip Hammar, Breaking News, TV5